Daconet.dk - Freelance marketingspecialist - Billigonlinespecialist.dk
Forrige
CLOSE
Næste

Daconet.dk

Content Creation, Datadrevet SEO, Digital Markedsføring, E-handel, Google AdWords, Google Analytics, Markedsføringsrådgivning, Medieplanlægning, Nyhedsbreve, Sociale Medier, Strategiudvikling

Et meget stort, omfattende og langsigtet projekt med et internationalt perspektiv som blandet andet omfatter landespecifikke sider for hhv. Danmark, Grønland, Tyskland og en engelsksproget version. Der er en høj grad af integration og synkronisering mellem andre systemer, som blandt andet omfatter økonomi, lager, produktion og salg.

Daconet.dk blev relanceret i 2017, og lanceringen var således lidt for stor for virksomheden selv, og jeg indtrådte som freelance webmaster for at få de mange projekter sat i system og eksekveret i samarbejde med ledelsen. Første step var at få den grønlandske version færdiggjort, og det var en lidt større udfordring i sig selv, når man bare skeler til sproget alene.

Der er planlagt mange investeringer i udviklingen fremadrettet, og Daconet.dk udvides med endnu flere sprog, idet store dele af virksomhedens kunder stammer fra udlandet.