STÆRK WORDPRESS

Hjemmeside
Ingen skjulte gebyrer

Kr. 4999 + 100 kr./md.

Mange mindre virksomheder har fået tilbudt gratis hjemmesider, og er endt med en løsning på en flerårig kontrakt og en udgift på op mod kr. 25.000 om året. Hos Billigonlinespecialist.dk betaler du kun kr. 4999 for opsætning
af en standard hjemmeside og 100 kr./md. for serverplads og serviceaftale.

Hjemmeside

Hjemmesiden er bygget på WordPress platformen, og den er baseret på en standard skabelon, hvor jeg tilpasser farverne, så de passer til din virksomheds eller forenings grafiske identitet. Med i opsætningen følger indsættelse af logo, og oprettelse af fire sider.

Hosting

Hjemmesiden er placeret hos én af Danmarks bedste og mest stabile udbydere af webhoteller. Sikkerheden er prioriteret højt, og derfor leveres din hjemmeside også med et gratis SSL-certifikat. Ubegrænset trafik, ubegrænset antal mail med 2 GB plads på hver og meget mere.

Seviceaftale

Ønsker du at have en erfaring marketingkonsulent til at overtage og vedligeholde din hjemmeside, så du sikrer dig, at den er optimeret efter “Best Practice”? Så lad os tale om det og finde en løsning på en årligt pris, alt efter, hvor meget du forventer i løbet af året.

Mulighederne

ET STÆRKT OG EFFEKTIVT SETUP

En stærk hjemmesideløsning bør være en vigtig og integreret del af din marketingstrategi, så du får den størst mulig effekt ud af dit marketingbudget. Se herunder nogle af fordelene ved den hjemmeside, som du
får leveret til en konkurrencedygtig pris.

WordPress

WordPress platformen anvendes af mennesker over hele verden pga. dens styrke til at skabe flotte hjemmesider, stærke funktioner og de uendelig mange tillægsmoduler, som gør den daglige anvendelse let for enhver bruger uanset erfaring.

Troværdigt

Mere end 30 % af internettet anvender WordPress alt lige fra hobby blogs til nogle af de største og mest anerkendte brands i verden. Her kan blandt andet nævnes Facebook, White House, Renault og mange mange flere. Det siger noget om kvaliteten!

Stærke funktioner

Udvid din WordPress installation med et af de mere end 45.000 eksisterende plugins for at imødekomme behovene i din digitale strategi. Det kan være alt lige fra webshop, gallerier, mailmarketing, analyseværktøjer, forums - kun fantasien sætter grænserne!

SEO-venlig

At ligge øverst i søgemaskinernes resultatside vil give en mærkbar effekt på besøgstallet på din hjemmeside. Det kræver for det første, at hjemmesiden understøtter muligheden for SEO, og netop her har WordPress udviklerne haft dette i fokus.

Høj ydeevne

WordPress er i stand til at håndtere lige så meget trafik, som serveren, hvorpå hjemmesiden er installeret, kan understøtte. Hvis du står med en hjemmeside, som er langsom pga. trafikudfordringer, så kan en ny WordPress hjemmeside måske hjælpe.

Brugervenlighed

Det har aldrig været lettere at bygge smukke WordPress hjemmesider. Din hjemmeside leveres med en visuel Drag & Drop teknologi, hvor du kan bygge næsten alt ved blot at trække et element præcis til det sted, hvor du ønsker den placeret. Glem alt om kodning!

50+ designskabeloner

Hvorfor bruge store mængder tid på at strege op, flytte rundt, og dit og dat? Du får leveret en hjemmeside, hvor du kan vælge et design ud fra mere end 50 færdiglavede skabeloner, som du blot kan arbejde videre på. Hvorfor gøre det mere kompliceret end højest nødvendigt?

800+ Skrifttyper

Med mere end 800 Google skrifttyper, har du mulighed for at skabe smukke hjemmesider, der skiller sig endnu mere ud på internettet. Du kan gøre det hele selv helt uden kodning.

Er du overbevist?

Lad os tale

Giv mig et ring eller send en mail.

31 45 27 10

erik@billigonlinespecialist.dk

Det Siger Mine Kunder

Det er altid rart at få nogle positive ord fra ens kunder.
Herunder kan du se nogle at de ord, som jeg har modtaget fra mine kunder.