ERFARING MED

E-commerceMarkedsføringForretningsmodellerStrategi
Mulighederne er mange

MINE KOMPETENCER

Mere end 10 års erfaring og et fundament som både omfatter teori og praksis.
Gennem tiden har jeg udført mange opgaver, som har omfattet både online men også offline aktiviteter.

Online

Hovedvægten af mine kompetencer ligger inden for det digitale område. Dette sikrer, at du opnår en mærkbar tilstedeværelse på internettet, hvilket omfatter alt lige fra søgemaskineoptimering, til annoncering og identificering af relevante influenter.

Offline

Medier som ligger uden for internettet, kan også sagtens være en relevant strategisk parameter for din virksomhed. Du skal angribe din målgruppe, hvor den er tilstede. Min erfaring omfatter markedsføring gennem TV, lokale og nationale dagblade og magasiner.

Anderledes

Din virksomhed skal være anderledes i forhold til dine konkurrenter, hvis du vil opnå succes. Flere gange har jeg udarbejdet strategier for, hvordan virksomheder kan gøre sig anderledes, og ikke mindst svær at kopiere. Derfor vil et samarbejde også omfatte denne tankegang.

Erik Gejl Grønne

Hvorfor vælge mig?

Fordi jeg vil sætte mig ind i dine udfordringer, og så samarbejder vi for at få dem løst – selvfølgelig til en investering som også gør dig konkurrencedygtig.

Alle virksomheder er forskellige, og det skal de også være! Derfor vil mit fokus være på din virksomhed, og hvordan vi får dig gjort unik i det marked, som du opererer i.

Jeg giver dig mulighed for at sammenflette praksis med en teoretisk vinkel, og hvor kvaliteten på den færdige opgave er i top.

Se med længere ned på siden, hvor jeg har oplistet nogle at de serviceydelser, hvor jeg har opnået særlige kompentencer, og som også du kan få fordele af.

Det Siger Mine Kunder

Det er altid rart at få nogle positive ord fra ens kunder.
Herunder kan du se nogle at de ord, som jeg har modtaget fra mine kunder.

Mulighederne

ET BREDT UDVALG AF SERVICEYDELSER

Jeg har praktisk erfaring med de fleste discipliner inden for den digitale markedsføring. Herunder kan du se nogle af de ydelser, hvor jeg har meget stor erfaring, som jeg kan tilbyde dig. Skulle du have behov for hjælp, til noget helt andet, så lad os tale om, hvordan vi kan løse opgaven.

Internethandel

Over 100 milliarder kroner årligt - så meget handler danskerne for på internettet. Derfor er der en god grund til at investere i en online afsætningskanal, hvis ikke du allerede har det. Flere og flere fysiske butikker udvider med denne multi channel tilgang - er du også klar?

Digital markedsføring

Konkurrencen på internettet er øget markant, og forbrugerne er blevet meget mere selektive over for din markedsføring. Det kræver derfor erfaring, et solidt datagrundlag og analytisk indsigt, hvis du vil opnå maksimal synlighed på disse medier.

Drift af webshop og hjemmeside

Der er mange daglige opgaver ved at drive en webshop eller hjemmeside. Der skal oprettes nye produkter, produceres unikke tekster, behandling af billeder, optimeres til søgemaskiner og opfølgning på den betalte annoncering i søgemaskiner og andre platforme.

Søgemaskineoptimering

At ligge øverst i søgemaskinernes resultatside vil give en mærkbar effekt på besøgstallet på din hjemmeside. Det kræver omfattende viden og erfaring for at komme højt op i resultaterne, og jeg har skabt mange 1. pladser i Google SERP.

Google AdWords

En ting er at have en hjemmeside eller en webshop, men der skal også generes omsætning til din virksomhed. Google AdWords giver dig mulighed for at eksponere dine produkter og ydelser til potentielle kunder, således at du får skabt noget forretning fra dag ét.

Influencer marketing

Det er blevet sværere som aldrig før at få forbrugernes opmærksomhed. De vælger selv, hvad de vil se, og hvem de vil dele det med. Rigtig mange følger bestemte personer på nettet såsom blogs, Youtube, Facebook osv. - de såkaldte influenter. De skaber autentisk indhold, som forbrugerne lytter på.

Content creation

Værdifuldt indhold på din hjemmeside eller online shop er afgørende for, hvor stor succes du opnår på internettet. Tiderne har ændret sig, og søgemaskinerne er blevet så intelligente, at de kan vurdere kvaliteten af dit indhold. Høj kvalitet er derfor vejen til succes.

Markedsføringsplan

En marketingplan er et godt styringsredskab for din virksomhed, og den sikrer, at du får målrettet og eksekveret din markedsføring på rette tid, sted og med det rette budskab, således du opnår maksimal synlighed og afkast for din markedsføringsindsats.

Linkbuilding

Links til din hjemmeside svarer til et virtuelt skulderklap fra andre til dig, fordi du producerer og leverer relevant, originalt og godt indhold. Det er faktisk også årsagen til, at det er en af de stærkeste faktorer i Googles ranking algoritme. Flere kvalitetslink, des bedre placering.