Erik Gejl Grønne

Din genvej til en solid marketingressource på deltid! Med mere end 10 års erfaring og en længere videregående uddannelse i marketingledelse, er du sikret et stærkt fundmanet i din virksomhed – både teoretisk og praktisk.

Teoretisk

Det teoretiske fundament omfatter to marketingrelaterede uddannelser. Den første (Markedsføringsøkonom) gennemførtes i perioden 2004-2006 og den anden (HD Marketing Management) i perioden 2011-2013.

Praktisk

I mere end 10 år har jeg beskæftiget mig med markedsføring, og skabt gode resultater for forskellige virksomheder, ligesom jeg driver min egen internetbutik. Jeg har erfaring med alle praktiske områder inden for internethandel – indkøb, markedsføring, logistik, økonomi, etc.

Google Analytics IQ

I 2017 gennemførte jeg Google Analytics Individual Qualified eksamen, hvilket sikrer, at jeg effektivt kan levere analyser af trafikken på din hjemmeside, samt identificere nye uopdagede muligheder for din virksomhed.

Kompetencer

Herunder kan du se nogle af de forretnings-områder, som jeg har specialiseret mig særligt i. Det er nogle områder, som er meget spændende – særligt punktet om “forretningsmodeller” har jeg studeret meget. Det er et område, som kræver mere og mere fokus, idet en ny forretningsmodel kan ændre en hel branche radikalt, og jeg plejer at sige, at det er den allerværste konkurrent, man kan stå foran.

E-commerce 85%
Online Marketing 90%
Forretningsmodeller 75%
Marketing 70%
Søgemaskine optimering 80%

Det Siger Mine Kunder

Det er altid rart at få nogle positive ord fra ens kunder.
Herunder kan du se nogle at de ord, som jeg har modtaget fra mine kunder.